Sct Jörgens Skole

MIG

Navn: Simone Lærke Sørensen
Alder: 13 år
Interesser/fritid: I min fritid kan jeg godt lide, at være sammen med mine venner og tage billeder. Jeg går til Jiu Jitsu (selvforsvar), to gange om ugen.
Familieforhold: I min familie er vi, mine forældre, 2 søskende og mig.
Begge mine søskende er ældre end mig. Min far arbejder på kasseren i Holstebro og min mor går hjemme.
Fremtidsplaner: Jeg vil gerne være fotograf.

Navn: Anika Trøndheim Mogensen
Alder: 13 år
Interesser/fritid: Jeg er speedway pige med en veninde i min fritid. Jeg arbejder også i Plexus hver onsdag. Jeg er også meget sammen med veninder og familie, og ellers laver jeg ikke så meget.
Familieforhold: Mine forældre er skilt, men de kan gode til at snakke sammen og være enige. Jeg har også en lille bror på 11, og en halvsøster på 18.
Min far er rejsemontør for Siemens, og er tit ude og rejse. Og min mor arbejder i Holstebro i en spillehal. Og ellers er vi meget tætte i min familie, vi elsker hinandens selskab.:-)

Navn: Emma Rosendahl Hansen
Alder: 15 år
Min fritid:  Jeg går til håndbold, og jeg arbejder på et solcenter, hvor jeg skal gøre rent, går ture med hunde og er sammen med vennerne/veninderne.
Mine intresser: Dyr, håndbold og fodbold.
Hvor jeg kommer fra: Jeg boede i Århus men af nogle personlige grunde var min familie og jeg nød til at flytte. Vi flyttet til Holstebro, hvor jeg nu bor i dag.
Hvad jeg vil efter 9 klasse: Jeg ved ikke hvad for en skole eller noget jeg vil på, men jeg har et ønske og det er at jeg kan få lov til at hjælpe dyr når de er i nød. Ikke kun som dyre læge men også en som fjerner dyr fra dårlige hjem, når deres ejer ikke kan passe dem.

Navn: Maja Grønlund Sørensen
Alder: 14 år
Fritid: I min fritid, går jeg til Volleyball, hvor jeg træner 2 gange i ugen. Jeg går til noget, der hedder billedskole, hvor man tegner, maler og er kreativ. Tirsdag aften er jeg på ungdomsskole, hvor jeg går til noget der hedder ”Girls Only”, hvor vi laver en masse pigeting, hygger og snakker. Jer har arbejde som avis og reklame bud og i nogle weekender, arbejder jeg på min mors arbejde til en god løn. I mine weekender er jeg også på camping med min familie. Vi ligger fast på en campingplads i halvåret.
Familieforhold: Jer bor hjemme ved mine forældre: Jan og Conni. Jeg har to storebrødre: Emil og Rune. Min mor og far er 55 og 52 år, og min storebror Emil er 16. Rune er 32, men er kun min halvstorebror, vi har ikke samme mor, min far har fået ham med en kæreste inden min mor, Men jeg betragter Rune som en ”rigtig” storebror. Min mor og far er gift, og så har jeg en kat der hedder Mibsi.
Fremtidsplaner: I min fremtid vil jeg gerne være indretningsdesigner, pædagog eller fotograf. Jeg vil gerne være indretningsdesigner, fordi jeg elsker alle de mange farve kombinationer, fordi det er hyggeligt og det er vigtigt at have et flot hjem som stadig er personligt. Grunden til at jeg gerne vil være pædagog er fordi jeg synes små børn er så søde og nuttede, og fordi jeg elsker at hjælpe og være i ”kontakt” med dem. Jeg vil gerne være fotograf, fordi jeg synes det er sjov, spændende og det er smukt.

Navn: Renée Tatianna Jacobsen
Alder: 14 år
Interresser/fritid: Jeg spiller fodbold og går meget op i det.
Familieforhold: Jeg bor hos mine forældre med min søster. Min anden søster er i militæret i Skive.

Navn: Onur Dogan
Alder: 14 år
Mine interesser er fodbold, være i fitness, og være sammen med venner.
Jeg har 2 storebrødre. Vi er tre drenge, mine forældre er ikke skilte.
Jeg har tænkt mig at blive revisor.

Navn:  Alaa Fouad Karnib
Alder:  13 år
Interesse:  Jeg bruger rigtig meget tid på at spille basket, gå i fitness, hygge med mine venner og familie. Jeg elsker dans, sang og skuespil. Sevim er lækker
Familieforhold:  Jeg bor med mine forældre, 3 søstre og min bror. Min far kommer fra Libanon og min mor fra Palæstina men mine søskende og jeg er født i Danmark.
Fremtidsplaner:  Når jeg er færdig med 9.klasse vil jeg gerne gå på et engelsk gymnasium  i Struer og derefter studere engelsk på et universitet. Jeg vil rigtig gerne flytte til et engelsk land og  tage en ny uddannelse der.

Navn: Morten Lütken Sørensen
Alder: 15 år
Interesser: Jeg går til fægtning. Jeg har gået til fodbold i  7 år. At være sammen med venner og spille computer.
Min familie: Min familie er på 4 mig, min mor, min far og min søster vi har det godt.
Fremtidsplaner: At være med til at udvikle computerspil, hvor jeg kan bruge min fantasi.

 Navn: Alex Nielsen
Alder: 14 år
Interesser: jeg går til fægtning og har en hobby inden for rollespil og så kan jeg lide at bygge ting af træ. Jeg kan godt lide krybdyr og så arbejder jeg som reklameopsætter.
Familieforhold: jeg har en tvilling, en storesøster og min mor og far er ikke skilt.
Fremtidsplaner: jeg vil gerne have et job som både er fysisk og psykisk udfordrerne.

Navn: Lisette Baarup Christensen
Alder:
14 år
Fritid:
venner og ridning
Interesser:
dyr
Jeg er født i en lille by der hedder hvam, jeg flyttede til Holstebro da jeg var 3 år gammel. Mine 3 søskende er født i Holstebro.
Jeg har 2 søstre og 1 bror. Pernille er 17, Louisa er 25 og Patrick er 19.
og en mor og far selvfølgelig.
Jeg går meget op i dyr, og vil gerne være dyrepasser eller dyrelæge, jeg elsker og hjælpe dyr der er i nød, og er rigtig meget imod dyremishandling!
Jeg kan rigtig godt lide Justin Bieber! Elsker hans musik.
Min største drøm er at blive model. Jeg får tit taget billeder af mine veninder som skriver jeg burde være model, men nu vil jeg rigtig gerne have taget seriøse billeder der kan komme i blade osv.

Navn: Fahed Al-azzawi
Alder: 14
Interesser: at spille fodbold og være sammen med vennerne.
Familie forhold: Jeg 2 storbrødre og en storsøster og min mor og fat lever sammen.
Fremridsplaner: Jeg vil gerne på HTX og læse til arkæolog eller politi.

Navn: Nicolaj Laursen
Alder: 15 år
Interesser: Jeg elsker og løbe og dyrke masser af sport jeg går til badminton og jeg går til fodbold og så løber jeg også 3 gange i ugen og det gør jeg fordi det er dejligt at komme op og svede og få brugt noget energi
Familieforhold: jeg har en søster og en bror og så mine forældre vi har det godt sammen.
Fremtidsplaner: Jeg skal på efterskole i 10 klasse det er en idrætsefterskole som hedder Lomborg efter det er jeg ikke klar over hvad jeg skal

Navn: Nikolaj Dyrmose Hebsgaard
Alder: 14 år
Interesser: Jeg spiller fodbold og svømmer i min fritid. Jeg ser fodbold derhjemme, og følger med i Premier League og Superligaen. Jeg hjælper min mor derhjemme med pligter og hjælper hende med aftensmad.
Familieforhold: Jeg bor mest ved min mor ude i Sørvad, men besøger også rigtig tit min far i Holstebro. Jeg har også 2 storebrødre der bor i lejlighed, jeg kan besøge i Holstebro, og en storebror på efterskole.
Fremtidsplaner: Jeg håber på at få et rigtig godt arbejde hvor jeg kan tjene mange penge. Jeg føler nemlig jeg forstår langt det meste i skolen. Jeg håber på at tage en rigtig god uddannelse. Jeg ved ikke helt hvilket arbejde jeg håber på, men det skal være et godt arbejde med penge.

Navn: Jonas Sørensen Hvidberg
Alder: 14 år
Interesser: I min fritid går jeg til kajak 3-4 gange om ugen. Jeg er også sammen med venner når vi er sammen spiller vi for det meste computer vi spiller fx Diablo 3 og bare internet. Jeg er også sammen med familien.
Familieforhold: I min familie bor min mor og far sammen og jeg har to søskende en bror på 16 og en lillesøster på 9.
Fremtidsplaner: Jeg ved ikke rigtig hvad mine fremtidsplaner er men jeg regner med at komme på efterskole i 10ende.

Navn: Rasmus Esmarch Povlsgaard
Alder: 14 år
Fritidsinteresser: computer, fodbold, IT og venner. Med mine venner spiller jeg computer og fodbold. På min computer spiller jeg skydespil og andre spil såsom Minecraft og LOL. Jeg ser også en del fjernsyn og laver generelt meget inde for IT.
Familieforhold: Jeg bor sammen med min mor og har en storesøster i Lemvig.Min mor hedder Bente og er omkring de 50 år.Min storesøster hedder Mette og bliver 25 år den 25/11.Min far er død af sklerose og nået næsten at blive 56 år. Han hed Jørgen.
Fremtidsplaner: I fremtiden overvejer jeg at blive optiker, kok eller arbejde med tal
Skal først videre uddanne mig på gymnasiet eller HTX.

Navn: Mathias Krøyer
Alder: 13 år
Interesser:
-Være sammen med venner
-Spiller computer(sammen med venner)
-Går ture med min hund
-Spiller fodbold(sammen med venner)
-Jeg løber(sammen med mor og far)
Familieforhold: Mor og Far med lillebror
Fremtidsplaner: Jeg har ikke rigtig nogle fremtidsplaner endnu

Navn:  Jakob Dyreborg  Jensen
Alder: 13 år
Interesse 1: Computer
-Spille spil med venner
-Virtuel tegning
Interesse 2: Venner
-At være sammen med venner
Familieforhold: Mor og far med storebror Anders.
Fremtidsplaner: HTX – IT/kom linjen og senere noget med IT.

Navn: Sille Michelle Ellinghaus
Alder: 14 år
Interesser:  Jeg har ikke rigtig nogle interesser, Når jeg har fri fra skole er jeg sammen med mine veninder ellers er jeg hjemme.
Familieforhold: Jeg bor hos min mor og har tre søskende og en hund, min far ser jeg ikke så tit da han bor i København.
Fremtidsplaner: Når jeg er færdig med 9 kl. vil jeg gerne i 10 kl.
Når jeg er færdig med 10 kl. Vil jeg gerne i praktik som konditor.

Navn: Julie Bjergstrøm Nielsen
Alder: 14 år
Interesser: Jeg går til fodbold og er sammen med venner og hygger mig med venner og familie.
Familieforholde: Min forælder er skilt og så har jeg fået en ny far og 2 nye søskende og så har jeg jo en mor og 2 andre søskende og det har jeg det fint med.
Fremtidsplaner: Altså jeg vil gerne have 10kl  med som sprog linjern, men jeg er ikke sikker, men jeg vil gerne  være sælger eller noget der inde for, men jeg ved det ikke rigtigt endnu.

Navn: Annemarie Schmidt
Alder: 14 år
Interesser: Jeg kan godt lide at spille musik. Jeg spiller klaver og guitar. Jeg går til klaver og er med i et band. Jeg går også til gymnastik 2 gange om ugen. Jeg kan godt lide at gå på jagt med min far. Jeg har været på jagtferie i Sydafrika og har skudt en springbuk. Min søster, far og farmor var med i Sydafrika. Det var mit livs oplevelse.
Familie forhold: Jeg bor hos min mor og pap far og er ude ved min far og pap mor hver anden weekend. Jeg har en søster og 3 halve søskende.
Fremtidsplaner: I min fremtid kunne jeg godt tænke mig at være noget inde for miljø eller musik. Det er to forskellige ting, men det er ting som jeg går op i. Når jeg er færdig med 9. klasse vil jeg gerne på efterskole, og bagefter vil jeg på gymnasiet.

Navn: Josefine Moustgård
Alder: 13 år
Interesser: Jeg går til ridning en gang om ugen, sammen med en fra en anden 8. klasse.
Familieforhold: Min mor og far er stadig gift. Udover mig har de også min lillesøster, Mathilde. Vi også en lille hund.
Fremtidsplaner: Mine fremtidsplaner er snart færdige. Bagefter vil jeg måske gå i tiende, og bagefter vil jeg på gymnasiet, og studere mig til dyrelæge eller læge. Jeg vil godt blive dyrelæge eller læge, fordi så føler jeg, at jeg gør en forskel, og gør andre mennesker glade.

Navn: Heidi Dejlov Jensen
Alder: 13 år
Interesser: Mine interesser er fodbold. Jeg går til fodbold i mårbjerg IF, sammen med mine venner. Jeg går til fodbold 2-3 gange om ugen.
Familieforhold: Min familie består af min mor, far, min storebror og mig selv. Mine forældre er gift.Jeg har et godt forhold til mine bedsteforældre, som bor i Holstebro, ligesom jeg også gør. Jeg snakker med mine bedsteforældre hver dag.
Fremtidsplaner: Mine fremtidsplaner er, at jeg vil på et gymnasium, hvor man bliver uddannet som fotograf.Jeg fik et kamera til min konfirmation, og er rigtig glad for det. Jeg elsker at tage billeder, og derfor vil jeg gerne være en fotograf.

Navn: Agsana Arulmurugan
Alder: 14 år
Jeg er tamiler, men jeg er født i Danmark. Mine forældre er også tamiler fra Sri lanka, men de blev født dernede.  Jeg bor sammen med mine tre andre søskende. Jeg har en storsøster der hedder Apenaiya.  Hun er nærmest den eneste i familien der forstår mig, men det er nok fordi der kun er 1 års forskel mellem os. Min lillebror Abeivarmaa, er meget hjælpsom. Han sidder for det meste foran sin Playstation, men når det kommer til stykket er han meget flink. Min lillesøster, som er den yngste i familien, er virkelig forkælet, men det er vel fordi hun er yngst. Jeg syntes at hun har et fantastisk hjerte.
Derhjemme taler jeg tamilsk, men det er kun med mine forældre. Når jeg taler med mine søskende taler jeg tamilsk.
På en normal hverdag går jeg ud med aviser. Det er ikke ligefrem det bedste fritidsjob, men jeg kan leve med det. Når jeg så kommer hjem laver jeg mine lektier. I weekenden går jeg til tamilsk undervisning. Sådan ser en uge ud for mig.

Navn: Anders BN
Alder: 14 år
Jeg er 100% dansker. Jeg bor ved min mor og papfar( min mor og far er skilt) og jeg har ingen søskende men har en halv bror fra min papfars side. Jeg er ikke kreativ og elsker at spille computer og når jeg spiller hører jeg ” Your Favorit Martian”  ( det er et band).
I min fritid er jeg i fitness.dk og træner men ellers spiller jeg computer( jeg interesser mig kun for det).
Jeg har et rigtig godt forhold til min mor og papfar jeg kan fortælle dem alt og de forstår mig.
I min fremtid ønsker jeg at arbejde med computer og være en IT mand.

Navn: Diana Iman Adlouni
Alder: 14 år
Jeg er en palæstinensisk pige, men er født her i Danmark. Jeg har svenskstatsborgerskab, fordi jeg har levet 3 år i Sverige. Jeg bor sammen med min storebror og min mor. Jeg har også en halvbror, som bor i Sverige. Jeg er meget kreativ og har før gået på en billedkunstskole. Jeg har også gået til arabisk undervisning, som er mit oprindelig sprog. Mine yndlingsfag er engelsk og matematik.         I min fritid er jeg for det meste sammen med mine venner/veninder.
Mine fremtidsønsker er selvfølgelig at få en god uddannelse. Jeg ønsker selvfølgelig også, at vi får et bedre liv på jorden, og alle mennesker vil leve lige.

Navn: Gabriella Laurine Godard
Alder: 14 år
Jeg elsker One Direction. Jeg kan godt lide at tegne, og være på computeren. Mine forældre er skilt, og jeg bor hos min mor og lillebror. Jeg laver ikke noget i min fritid. Min fremtidsønsker er at flytte til New York og møde One Direction.

Navn: Line Bilgrav Sand Jensen
Alder:  14 år
Jeg er en glad og frisk pige. Min mor hedder Ulla og min far hedder Tage. Jeg har en storesøster der hedder Mie og er 19 år, og min storebror Dennis er 21 år. Jeg bor på landet, og har en hund der hedder Freja. I min fritid går jeg til lidt forskelligt på ungdomsskolen, er på camping, og er sammen med familie og venner.
I min fremtid håber jeg at jeg får et arbejde på et apotek, hvor jeg sælger medicin.
Mine yndlings fag er: Tysk, dansk og valgfag (hjemkundskab og pigeliv).

Navn: Natasja Marie Brusen Nielsen
Alder: 14 år
I min fritid går jeg til svømning, jeg går til svømning 6 gange om ugen. Når jeg ikke svømmer, er jeg sammen med vennerne og min familie. Jeg elsker at være sammen med familien, når svømning ikke kommer i vejen. Min interesse er jo selvfølgelig svømning og jeg kan godt lide at være til svømmestævner. Jeg går på konkurrence holdet. Jeg kan godt lide at være ude ved mine bedsteforældre.

Navn: Oliver
Alder: 14 år

Navn: Anders Vk
Alder: 14 år
I min fritid spiller jeg computer og er sammen med venner og jeg skal til at køre gokart. Jeg bor sammen med min mor og far og jeg har 1 bror. Mine fremtids ønsker er at være mekaniker.

Navn: Andreas Bundgaard
Alder: 14 år
Jeg kan godt lide at høre musik. Jeg har en søster, som bor ved min mor, da mine forældre er skilt. Min far hedder Ryan, min mor hedder Lene, og min søster hedder Betina. Min mor bor i en lille by udenfor Vejle, som hedder Bredballe. I min fritid går jeg til tambourkorps hver torsdag hvor jeg spiller tromme på mit 6. år. I min fremtid vil jeg gerne være bioanalytiker og arbejde med mennesker på et sygehus.

Navn: Emma Klint Grube Overgaard
Alder: 14 år
Jeg rider og danser, jeg har en mor, far og lillebror og en stedfar. I min fritid slapper jeg af og babysitter en uge ad gangen. Jeg kan også lide at se Anime. Min ynglings sanger er One Direction, Within Temptation, Pink og Micheal Jackson.

Navn: Line Sejerkilde Rothemejer
Alder: 14 år
Mine forældre er skilt og jeg bor hos min mor. Min mor har giftet sig igen, så nu har jeg en halv far som er flink. Jeg har to halv storesøstre og to storebrødre. I min fritid går jeg til ridning og leger med min hund og kanin. Jeg kan godt lide at spille Sims 3 og starstable.com. jeg kan også lide at lave mad og tegner en del. Mit fremtidsønsker er at åbne mit hel egen dyrhjem og blive rigtig god til at springe.

Navn: Louise Høyberg Nielsen
Alder: 13 år
Jeg hører musik, er sammen med veninderne og er på ungdomsskolen i min fritid. Jeg elsker Justin Bieber og One Direction! Mine forældre er skilt og jeg bor hos min mor og storebror.

Navn: Magnus Ditlev Monrad
Alder: 15 år
jeg interesser mig for computer spil og ps3 spil og jeg bruger meste af min tid til at spille computer spil og ps 3 i min fritid går jeg til boksning med min storebror 2 gange om ugen jeg har 6 søskende og jeg bor ved min mor og min pap far og 2 af mine søskende og i nogle af weekender er jeg oppe ved min far fordi mine forældre er skilt jeg ved ikke hvad mine fremtids ønsker er.

Navn: Mahir Seker
Alder: 14 år
Mine interesser er spille fodbold og køre på scooter, og i min fritid går jeg rundt med vennerne og arbejder nogle gange om ugen. Min fremtid ønsker at blive politibetjent eller arbejde for SWAT. Min far hedder Latif og min mor hedder Fatma, mine søskende hedder Sibel, Ayse, Nebihat og Tugce. Jeg er den mindste i familien

Navn: Mathias Vejrsø Nielsen
Alder: 14 år
Interesse: Jeg interessere mig meget for sport og fodbold!
Familieforhold: Jeg har en mor, far, 2 lillebrødre og snart 1 lillesøster.
Min mor hedder Heidi og min far hedder Jesper, de er skilt. Mine brødre hedder Viktor og Nikolai, de er begge 8 år.
Fritid: Jeg ror kajak på højt plan og spiler fodbold i klub.
Kajak er Tirsdag og Onsdag fra 19-21. Fodbold er Mandag og Torsdag fra 17.15-18-45.
Jeg bruger meget tid med mine venner tager tit ned i byen med dem.
Jeg har styr på mine lektier. Jeg har et fritidsjob, går nemlig med reklamer i weekenden.
Fremtidsønsker: Har ikke som sådan, nogle ønsker indtil videre. Men efter sommerferien, smutter jeg på Venø Efterskole, Bla. For at ro kajak.

Navn: Sofie
Alder: 13 år
Jeg kan lide at se anime. Det er en slags tegnefilm. Jeg har en mor, far og en lille bror. Jeg går til klaver og har gået til dans og ridning. Jeg kan også lide at tegne og min drøm er at blive en som laver tegnefilm.

Navn: Alex Chieng
Alder: 13 år
Jeg kan godt lide at spille fodbold i fritiden og jeg kan også godt lide at læse. Jeg vil gerne være professionel fodbolspiller eller arkitekt eller arbejde for Apple som nogle af mine ønske jobs.

Navn: Aya ElAli
Alder: 14 år
Jeg er meget glad og kreativ. I min fritid laver jeg tøj, træner og designer. I min familie er der min mor og far, (som er skilt)2 store brødre, 1 lillesøster, 1 halv lillesøster,1 halv lillebror og 1 halv storesøster. Jeg bor hos min mor, min søster og min ene bror. I fremtiden vil jeg gerne være designer, kosmetolog, lave min egen makeup, psygolog eller model.

Navn: Sevim Deniz
Alder: 15 år
Interesser: Jeg kan godt lide basket og så går jeg meget op i dans.
Familieforhold: Jeg bor sammen med mine forældre mine søskende.
Mine forældre er oprindeligt fra Tyrkiet, men har boet i Sverige hvor jeg blandt andet er født. Jeg og min familie bruger rigtig meget tid på sammen.
Fremtidsplaner: Jeg drømmer om at blive uddannet som apoteker eller bank assistent hvor jeg  derefter gerne vil flytte til Sverige og læse videre og  få en fremtid sener.

Navn: Stine Nordlyng
Alder: 14 år
Fritid: I min fritid er jeg enten sammen med mine venner eller min familie. Nogle dage er jeg også på arbejde. Jeg arbejder hos en keramiker, hvor jeg laver ting ud af ler. Jeg kan også godt lide at male og tegne.
Familieforhold: Mine forældre er skilt. Jeg bor hos min mor, sammen med mine 2 mindre søskende. Astrid på 11 år og Regitze på 8 år. Min far bor i Fjaltring sammen med sin nye kæreste og hendes søn på 9 år.
Fremtidsplaner: Jeg har ikke rigtig nogen fremtidsplaner. Jeg ved bare, at jeg vil have et arbejde, hvor jeg kan være kreativ.

Navn: Mathias Vester Pedersen
Alder: 14 år
Min interesse er det arbejde jeg har, jeg arbejder med bøger i (bog & ide).
Mit forhold til min familie er rigtig godt, bortset fra mit forhold til min far det er ikke særlig godt.
I min fritid dyrker jeg meget sport, om sommeren cykler jeg rigtig meget sammen med en af mine venner vi kan hurtig cykle 120 kilometer i sommerferien, og jeg spiller også rigtig meget op i fodbold og spiller det måske 16 timer om ugen.
Mit ønske på videre sigt er at få arbejde i en tøj butik. Og blive professionel fodbold det er det største ønske.

Navn: Nilagshana Maheswaran
Alder: 14 år
Jeg er tamiler, og er født i Danmark. Mine forældre er født i Sri Lanka, og er tamiler. Jeg har en lillesøster som hedder Nisha, og har en storebror som hedder Nicolaj.
Jeg arbejder på McDonalds, og i min fritid er jeg sammen med mine venner og veninder. Jeg hører også meget musik. Jeg elsker tøj, sko, make up, og sådan nogle pige ting. Jeg kan godt lige at glatte, krølle og sminke andre.
Mit fremtidsønske er at bo i New York, og blive en kendt tøj designer, som er rig.

Navn: Um-Al Baninn Mokdad Kazem Al Moussawi
Alder: 14 år
Mine interesser er, at være sammen med mine venner. Jeg bor sammen med min mor, far, 2 søstre og to brødre. I min fritid går jeg til Fransk. Mine fremtidsønsker er at jeg bliver en læge eller designer, jeg drømmer også om at lever i mit hjemmeland, sammen med hele min familie.

Navn: Lucca Rajee Apputhurai
Alder: 14 år
Jeg er en aktiv dreng som kan lide at være uden for og dyrke sport specielt fodboldt. Jeg bor sammen med min far og mor og min storebror. Min Far arbejder som pædagogassistent, og min mor er socialrådgiver. Jeg kan godt lide at rejse ud i verden. Derfor er min fremtidsdrøm at komme ud i verden og opleve meget. Når jeg skal vælge en uddannelse, vil jeg gerne blive pædagog eller andet aktivt.

Navn: Malou Dahlgaard
Alder: 14 år
Jeg er en glad og frisk pige, som bruger næsten al min fritid på gymnastik, men det er også der, jeg har mange af mine venner. Jeg dyrker både spring- og rytmegymnastik. Mine yndlingsfag i skolen er matematik og engelsk.
Jeg har en mor og en far, som hedder Line og Esben. Jeg har også en storesøster, som hedder Cecilie.